Erilaista Kimalletta Joka Viikkoon

Hei,
En ole kirjoittanut pitkääm aikaan, koulu kiireiden takia. But now I'm back!

Tänä kevään harmauden takia oli pakko keksiä jotain piristystä kun melkein kaikki talvivaatteetkin ovat harmaita tai mustia. Joten kynsiin oli pakko saada väriä ja kimalletta.

FUN LAQUER
Tämän viikon kynnet olivat ihanalla kimaltelevalla Funlaquer kynsilakalla! Tätä löytyy cesarsshopista n.20€, eli pikkasen kallis lakka, mutta ihana! Välillä olen ostanut Funlaquer lakkoja, koska kaipaan kunnon kimalletta ja piristystä.

COLOR CLUB 
Edellisella viikolla minulla oli kokeilussa ihana Color Clubin You Snooze You Lose. Alla näette miten erilaiselta se näytti sisällä, ulkona aurinhossa ja ulkona pimeässä. Tämän myös löysin Cesarsshopista. (Color Clubilla on ihaia väri vaihtoehtoja, suosittelen) Pohjalakkana käytin hyvin saman sävyistä Depend O2 kynsilakkaa, pohjalakan ansiosta ei tarvinnut laittaa montaa kerrosta Color Clubin lakkaa.

WILD&MILD
Sitten, sitä ennen kokeilin uutta Wild&Mildin kimalle lakkaa. Tämän taisin löytää myös ILoveMe-messuilta, Wild&Mildin ständiltä ja tämä lakka taisi olla lähempänä persus lakan hintaa mutta myös ihana löytö! Kunnon Cinderella kynnet jotka kimaltelee valossa.


ESSENCE CRYSTAL POWER
Sitä aiemmin Tammikuussa kun herättelin kynsiharrastustani taas ja jolloin innostuin laittamaan kimalletta kynsiin, niin käytin Essencein lakkoja Tokmannilta. Essencein Crystal Power kynsilakassa on hillitympi kimalle mutta se piristi normaali punaisen lakan vierellä.






Comments

Popular posts from this blog

Tämän viikon kynnet: Essence kynsilakat Tokmannilta

Folio kynsileimaus ja Fun Lacquer Cesarsshopista!

Tokmannilta Essence Holo Rainbow kynsilakka ja Essence French Manicure kynsitarrat