Ystävänpäiväkynnet ❤

Hyvää Ystävänpäivää!❣

Ystävänpäivän kunniaksi oli pakko saada punaiset/pinkit kynnet ja sydämiä sopimaan päivän tunnelmaan.😊


Kynnet kynsiblogi juhlakynnet ystävänpäivä kynsitaide



Lakkasin kynnet ensin hopealla Mavala kynsilakalla, joka tulisi olemaan pohjavärini ja sen päälle tulisin lisäämään kahta eri sävyistä vaaleanpunaista kynsilakkaa(lakat: Barry M ja Cool Nails). Tämän jälkeen oli tärkeätä suojata iho kynsien vierestä, jotta olisi vähemmän puhdistettavaa kynsienlaiton jälkeen. Minulta löytyisi muitakin keinoja ihon suojaamiseen mutta tällä kertaa käytin vain teippiä! Teipin saa nopeasti käärittyä kynsien ympärille ja sen saa helposti käärittyä pois vaikka lakka olisi vielä märkää.


Kynsitaide miten


Käytin vanhaa meikkisientä vaaleanpunaisten kynsilakkojen lisäämiseen, ja painoin sen kynnen yli saadakseni hauskat väriraidat kynsiin. (Prosessi piti tehdä useamman kerran, jotta sain hyvän ja syvän värin ja tämän takia suojasin ihon kynsien ympärillä!)




Yleensä pidän kynsitarroista sillä ne ovat helppoja lisätä kynnelle, mutta nyt olin vahingossa ostanut "kynsitatuointeja" eli kuvio lähti paperista vain veden avulla. Tämä onnistui kuitenkin helposti käyttäen märkää paperia, jolla kostutin paperin ja pikku hiljalleen, kun kuvio lähti irti otin kiinni siitä pihdeillä ja asetin kynnelle.

Kun kynnet ehti kuivua, peitin ne vielä päällyslakalla (Essence päällyslakka), joka suojaa kynsilakkaa sekä kuviota noin viikon. 🤓

Comments

Popular posts from this blog

Tämän viikon kynnet: Essence kynsilakat Tokmannilta

Folio kynsileimaus ja Fun Lacquer Cesarsshopista!

Tokmannilta Essence Holo Rainbow kynsilakka ja Essence French Manicure kynsitarrat