Kynsileimojen opettelua💜

Hei,😁

Olen vielĂ€kin harjoitellut/kokeillut uusia kynsileimoja nyt kun Ceasarsshopista löytyi kunnon tarvikkeet. Viimeksi kun kĂ€ytin pehmeĂ€mpÀÀ silikooni leimasinta kynsileiman kuvio onnistui mahtavasti.


Mutta nyt kun halusin leimata kuvion jossa oli paljon enemmÀn yksityiskohtia kuten nÀkyy..........pehmeÀ silikooni leima ei toiminut.

kynsileimaus kuvio

SelvÀsti on aina hyvÀ testata ensin, ettÀ kumpaa silikooni pÀÀtÀ kannattaa kÀyttÀÀ, ja nÀhtÀvÀsti jos kuviossa on paljon yksityikohtia, pitÀÀ sillon kÀyttöö kovempaa leimasinta. Testaamalla jollekin alustalle selvittÀÀ asian hyvin.

kovempi kynsileima tyyny. silikooni leimakynsileima. pehmeÀ silikooni tyyny

Kynnet onnistui hienosti tÀllÀkin leimasimella, niinkuin nÀkyy alla olevasta kuvasta.
kynsileima. kuvio. kynsikoristelu. ceasarsshop

KĂ€ytin mustaa aluslakkaa ja vaaleanpunaista Moyra kynsileima kynsilakkaa.

Sitten, tĂ€llĂ€ viikolla opin lisÀÀ uutta! Suomessa on nyt todella kuuma ja nĂ€köjÀÀn jos on hyvin kuuma ja koste ilma kynsileimaus ei onnistu! Moyra kynsilakka kuivuu sen verran nopeasti, ettĂ€ nĂ€illĂ€ 25-30 asteen lĂ€mmöillĂ€ kynsileimaus ei toimi. Kuvio tarttuu kynsileimaan mutta ei enÀÀn tartu kynteen.😓


Heti kun tuli yksikin viileĂ€mpi pĂ€ivĂ€ niin heti onnistui taas. 😍😍 Wild and mild liila kynsilakka ja pÀÀllĂ€ Moyra kynsileima kynsilakkaa.

kynsileimaus. kynsileima. juhlakynnet. kesÀkynnet. kukkakuvio. ceasarsshop



Comments

Popular posts from this blog

TÀmÀn viikon kynnet: Essence kynsilakat Tokmannilta

Folio kynsileimaus ja Fun Lacquer Cesarsshopista!

Tokmannilta Essence Holo Rainbow kynsilakka ja Essence French Manicure kynsitarrat